Luft til vand varmepumper

Udnyt varmeenergien fra luften

Luft-til-vand varmepumpen er en særdeles økonomisk og miljøvenlig installation, som kan sikre dig adgang til billig varme både i dine radiatorer, og når du skal i bad eller på anden vis har brug for varmt vand. Det betyder også, at du kan anvende en varmepumpe i din almindelige helårsbolig, uden at du går på kompromis med kvaliteten af opvarmningen eller skal være bange for, at varmeregningen løber løbsk.

En luft-til-vand varmepumpe drager fordel af den varmeenergi, som i forvejen findes i luften udenfor. Og selv når der er frostvejr, kan den levere al den varme, som du har brug for. Dog skal du være opmærksom på, at det sædvanligvis kræves, at din bolig er velisoleret. Selve varmepumpen er placeret uden for dit hus, hvor en ventilator og en varmeveksler sørger for at varme et kølemiddel op, som transporteres ind i din bolig.

Få en billig og miljøvenlig energiløsning

Der er mange fordele knyttet til at investere i en luft-til-vand varmepumpe, og selvom anskaffelsesprisen på 70.000-90.000 kroner kan synes lidt stor, skal du huske på, at du lynhurtigt tjener pengene ind igen. Dertil er der også en række af andre fordele:

E
Luft-til-vand varmepumpen er nem at betjene
E
Du reducerer dine varmeudgifter betragteligt, når du skifter fra olie eller naturgas.
E
Varmepumpen egner sig fortrinligt til boliger med gulvvarme.
E
Du slipper for bøvlet med eftersyn af indviklede installationer, og du er sikret en klimaløsning, som har en høj grad af driftssikkerhed.

Husk dette, inden du investerer i en luft-til-vand varmepumpe

Da der er tale om en større investering, er det en god idé, at du rådfører dig med en ekspert på området, inden du beslutter dig for hvilken luft-til-vand varmepumpe, som du ønsker at gøre brug af. Der skal nemlig tages hensyn til din boligs størrelse, og da denne type varmepumpe benytter sig af radiatorer og/eller varmerør, skal du også sørge for, at disse fungerer efter hensigten.

Husk også, at du skal søge din kommune om tilladelse til at installere en luft-til-vand varmepumpe, ligesom det kan komme på tale at skulle søge om dispensation fra obligatorisk tilslutning til fjernvarme.

Få finansieret din nye varmeløsning

Stevns Varmepumeteknik kan i samarbejde med Resurs Bank hjælpe med en attraktiv finansieringsløsning til din investering i en ny energivenlig varmeløsning.

N

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Du skal ikke stille sikkerhed
N

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Rentefrit i 5 år
N

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Du kan altid indfri lånet uden meromkostninger

Vi tager os af din varmepumpe

Har din varmepumpe brug for en kærlig hånd, står Stevns Varmepumpe klar til at hjælpe.

Jeg vil gerne vide mere

Det er os

Stevns Varmepumpe Teknik ApS
CVR-nr.: 33597746

Her bor vi

Maglebyvej 7
4671 Strøby