Luft til luft varmepumper

Nedsæt dit energiforbrug med en luft til luft varmepumpe

Hvis du er på udkig efter en energiløsning, der både gør din pengepung en tjeneste og er miljøvenlig, kan du med fordel kigge nærmere på en luft-til-luft varmepumpe. En luft-til-luft varmepumpe er nem at installere, og den fylder ikke særligt meget. Den består af to dele, hvoraf den ene skal sidde på den udvendige del af huset, mens den anden del er placeret indenfor. Opsætningen af luft-til-luft varmepumpen kan ordnes på en enkelt dag, hvor du dog skal huske på at alliere dig med en autoriseret installatør.

En luft-til-luft varmepumpe fungerer på den måde, at den kan trække energien eller varmen ud af den luft, som naturligt er udenfor. Luft-til-luft varmepumpen kan sammenlignes med en meget stor aircondition, hvor du placerer dens indedel i det største rum i boligen. Herfra vil varmen sprede sig til resten af boligen. En luft-til-luft varmepumpe vil især være egnet til brug i et sommerhus, hvor du ellers ville bruge el-radiatorer eller brændeovn.

En varmeløsning med mange fordele

Det kan være forbundet med en del udfordringer at finde ud af hvilken klima- og energiløsning, som du skal vælge. Men med en luft-til-luft varmepumpe kan du med det samme se frem til en række af fordele. Disse er blandt andet:

E
Luft-til-luft varmepumpen er billig at installere.
E
Du sparer en betydelig sum penge på opvarmning.
E
Du vil opleve et bedre indeklima på grund af luft-til-luft varmepumpens evne til at cirkulere luften.
E
Du behøver ikke at sætte radiatorer op i eksempelvis et sommerhus, som du hidtil har opvarmet med brændeovn.
E
Du kan købe luft-til-luft varmepumper, der også kan fungere som rene airconditionsystemer om sommeren, når varmen trænger sig på.

Luft-til-luft varmepumper: Det skal du være opmærksom på

Du skal huske på, at en luft-til-luft varmepumpe ikke kan levere varmt brugsvand. Derfor ses det også ofte, at denne energiløsning bruges sammen med andre opvarmningsformer, som for eksempel solenergi, når du også ønsker adgang til varmt vand. I det hele taget er det en god ide, at du kigger dig godt for, når du skal investere i en luft-luft-varmepumpe. Du kan med fordel spørge en ekspert til råds, der kan hjælpe dig med at afklare dine behov og efterfølgende lave en skræddersyet løsning til din bolig.

Få finansieret din nye varmeløsning

Stevns Varmepumeteknik kan i samarbejde med Resurs Bank hjælpe med en attraktiv finansieringsløsning til din investering i en ny energivenlig varmeløsning.

N

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Du skal ikke stille sikkerhed
N

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Rentefrit i 5 år
N

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Du kan altid indfri lånet uden meromkostninger

Vi tager os af din varmepumpe

Har din varmepumpe brug for en kærlig hånd, står Stevns Varmepumpe klar til at hjælpe.

Jeg vil gerne vide mere

Det er os

Stevns Varmepumpe Teknik ApS
CVR-nr.: 33597746

Her bor vi

Maglebyvej 7
4671 Strøby
.