Installation

Når vi skal hjælpe dig med at optimere din varmeløsning, er der nogle grundlæggende steps, vi går igennem, for at du får den bedst mulige oplevelse, og den helt rigtige løsning. Hos Stevns Varmepumpe Teknik, har vi mange års erfaring med levering og installation af varmeløsninger, både hos privat og erhverv.

Vi ved at ingen huse er ens, og vi sørger derfor for at vurdere hvert hus ud fra, bl.a isoleringsrapport og varmetal, for at finde den rigtige løsning til den rigtige pris.

Besigtigelse

Det første vi gør, er at komme ud til dig, for at besigtige opgaven, og hvor der er mulighed for at placere varmepumpen. Dette er særligt i forbindelse med installation af luft-vand-varmepumper, da vi skal sikre os, at der er optimal plads til inde-og ude-delen.

Dette gør vi selvfølgelig ganske gratis.

Uforpligtende tilbud

På baggrund af besigtigelsen kommer vi med et uforpligtende tilbud på den mest optimale løsning for lige netop dig og dit hjem.

Installationen

Hvis du skal have monteret en luft-luft-varmepumpe, kan vi faktisk klare installationen på én dag.

Der er en lille smule mere arbejdstid, hvis du skal have monteret en luft-vand-varmepumpe, men den kan vi have installeret på en lille uge.

Når vi installerer en ny varmekilde, sørger vi selvfølgelig for nedtagning af eksisterende varmekilde, og eventuel bortskaffelse.

Brugerinstruktion

Når vi har installeret din nye varmekilde, sørger vi selvfølgelig for at du får en udførlig brugerinstruktion. Og derudover, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Få finansieret din nye varmeløsning

Stevns Varmepumeteknik kan i samarbejde med Resurs Bank hjælpe med en attraktiv finansieringsløsning til din investering i en ny energivenlig varmeløsning.

N

Du skal ikke stille sikkerhed

N

Op til 15 års løbetid

N

Du kan altid indfri lånet uden meromkostninger

Vi tager os af din varmepumpe

Har din varmepumpe brug for en kærlig hånd, står Stevns Varmepumpe klar til at hjælpe.

Det er os

Stevns Varmepumpe Teknik ApS
CVR-nr.: 33597746

Her bor vi

Maglebyvej 7
4671 Strøby